stichtingvilla_logo

Naam:  Yasmin
Leeftijd: 32 jaar
Dagbesteding: Prinsenstichting
Hobbies: Schilderen, Voetbal kijken (Ajax!), Restaurant, Terrasjes, Bioscoop/Theater (musicals)
Muziek:  Golden Earring, Marco Borsato, Nick en Simon, Jan Smit
Eten: Lasagna, pannenkoeken, kaasfondue

Hallo,

Ik ben Yasmin (met klemtoon op eerste lettergreep!) en woon al ruim 6 jaar in Villa. Ik heb het er helemaal naar mijn zin; in mijn eigen appartement dat helemaal ingericht is naar mijn smaak (veel lime-groen!) en met in mijn slaapkamer een hele vitrinekast met mijn verzameling modelvliegtuigen. In de gemeenschappelijke woonruimte waar ik graag samen ben met mijn vrienden van Villa, eten we samen, doen spelletjes en kijken TV. Ook spelen we regelmatig op de WII, goed voor de lichaamsbeweging!!

Mijn ouders, die in Haarlem wonen, komen regelmatig bij me op visite. Maar ze informeren altijd of het wel uitkomt, want soms zijn er activiteiten waar ik aan mee doe en ook zijn we soms op stap met onze eigen Villa bus!

Door de week ben ik  op de dagbesteding van de Prinsenstichting. Daar doe ik computeren, schilderen, sporten, bakken en muziek. Woensdags ben ik vrij. Lekker uitslapen en relaxen. Op die dag maken we ook wel kaarsen in onze eigen kaarsenmakerij. Die verkopen we dan weer en van het geld kunnen we leuke dingen doen.

We hebben een leuke groep begeleiders in Villa. Ik kan met iedereen goed opschieten. Verzorging is prima en ze doen daarnaast ook zoveel mogelijk leuke dingen met ons. Filmpje pakken, winkelen, naar bos of strand.

Zoals alle Villa jongeren, logeer ik ook regelmatig bij mijn ouders. Dat is altijd een feestje, maar ook weer lekker om terug te gaan naar Villa. Vorig jaar ben ik met mijn vriendin Linda op vakantie geweest in Zeeland en het jaar daarvoor met mijn ouders naar Lanzarote.

Ook zijn we wel eens samen met de ouders op Villa, bijvoorbeeld bij een Paas- of Pinksterbrunch, het Kerstdiner en de Nieuwjaarsborrel.

Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar, is rijden in mijn elektrische rolstoel. Het moet nu toch echt gaan lukken dat ik me binnen Villa zelf kan voortbewegen.  Ook wil ik meer gaan schilderen in mijn vrije tijd. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen!!

Bezoekadres:

Saarland 43

1448 JN Purmerend

Correpondentieadres:

Dom Helder Camarastraat 150

1447 ZN  Purmerend

Helpt u onze droom behouden?
Word lid van Villa Club van 100!