stichtingvilla_logo

Stichting Villa

Sponsor

December 2018: Stichting BimBam Purmerend bezorgde ons een verrassing op 5 december: een aanzienlijk bedrag is opgehaald met het inzamelen van kleding. Wij zijn er ontzetten blij mee en laten weten hoe het bedrag is besteed. Enorm veel dank!

April 2018:

Vanaf 1 april tot 21 mei is de sponsoractie voor Villa. Bart, Menno en Rembaud gaan de hele elfstedentocht voor ons STEPPEN!

Januari 2017:

De winterbanden zitten er gelukkig om bij de bus. Er zijn toch wel wat glibberige dagen deze winter. En het omwisselen is geschonken door garage Piet Sanders in Uitgeest. Met dank!

Oktober 2016:

Zie het bericht Verrassing. Volgend voorjaar zult u zien wat er van aangeschaft is!

Juni 2016:

De autoverzekering wordt ons geschonken! Namens alle Villa bewoners en hun ouders: hartelijk dank voor deze geweldige sponsoring door Slegt Financiële Dienstverlening!

Augustus 2015:

Op de kunstmarkt zijn onze zelfgemaakte Villa Kaarsen verkocht. Het liep goed. Bezoekers wilden wel sponsor zijn want als eerste kon de kraam opgeruimd worden. Met een bedankje aan degenen die achter de kraam stonden!

April 2015:

Bij het eerste lentezonnetje was het extra genieten. De nieuwe lounge set met schommelstoel kon worden gebruikt! Dankzij de Rotary Weidevenne kijken we uit naar de volgende zonnige dag waarbij we gezellig bij elkaar kunnen zitten. Er is plek genoeg!

Maart 2015:

Op het kantoor van de Rabobank kon je met kerst een kerstbal in de wensboom hangen met een wens erop.
De villa was toe aan een schilderbeurt dus als wens 500 euro gevraagd voor verf en schildersbenodigdheden.
Onze wens is in vervulling gegaan!
Wij willen het Rabo Waterland Coöperatiefonds hartelijk danken voor deze financiele bijdrage.
Ons huis ziet er weer netjes en fris uit.

De Villa is gedeeltelijk tot stand gekomen door sponsoring. Met dank aan:

Slegt Financiële Diensverlening – VSB Fonds Middenbeemster – NGSK – Skanfonds – Eipi Belletering – B & B geluid –
Stichting Kinderpostzegels – Hélène de Montigny Stichting – Stichting Hulp na Onderzoek – Revalidatiefonds –
’s Heeren Loo – DOM technologie – Johanna Kinderfonds – Pasman Stichting – Stichting Madurodam Steunfonds –
Stichting Nationaal Fonds “Het Gehandicapte Kind” Stinafo – Ars Donandi – Kattendijke Drucker Stichting –
Stichting JANIVO – Stichting Weeshuis de Doopsgezinden – Dr. Hofsteestichting – Fonds Nuts Ohra –
Phleps Stichting voor Spastici – Stichting Pape Fonds – Lions Club Purmerend – Lions Club Bloemendaal –
Purmerender Boys – Stichting Fonds Eiercentrale – Mijn Effecten BV –  Web Angecy – Eiercentrale –
Vrienden van Villa – Villa club van 100

En natuurlijk alle vrienden van Villa die hun tijd en financiële bijdrage aan ons geleverd hebben!

Bezoekadres:

Saarland 43

1448 JN Purmerend

Correpondentieadres:

Dom Helder Camarastraat 150

1447 ZN  Purmerend

Helpt u onze droom behouden?
Word lid van Villa Club van 100!